Indret med farver

 

Gode råd

Frisk på farve

Farvede vægge tilfører hygge til dit hjem. Kast dig ud i det og se hvordan rummene får både personlighed og stil.


Tænk over hvilke rum, der skal tale sammen

Ligger det åbne køkken for eksempel i forbindelse med stuen, giver det en god effekt at vælge to farver, der spiller godt sammen og ikke blot vælge farver, der gør det godt hver for sig. Med det rigtige farvemasch får du skabt sammenhæng i din bolig samtidig med, at du afgrænser det enkelte rum.


Find din boligs fikspunkter

Vælg hvilke møbler, kunst, interiør, tæpper med mere du er særlig glad for, og som du ønsker at fremhæve i dit hjem. For eksempel vil en grågrøn vægfarve være god, hvis du har et fikspunkt med grønt skær. Husk altid at vurdere, hvilken undertone der ligger i farverne. En blå kan godt have grønne undertoner og en blå kan godt være blålig i et udtryk.


Test farven før du maler

Med en Flügger farveprøve har du mulighed for at teste en farve på væggen, inden du, køber en hel spand maling. Prøven tones på Flüggers tonemaskine efter vores farvekort, nøjagtig som når du køber maling normal. Det kan være en god ide at male prøven op på et stort stykke karton for at kunne vurdere farven forskellige steder i rummet i forskelligt lys.


Tænk i tapeter

Det er nemt at tapetsere med tapeterne fra Flügger – rul limen direkte på væggen og sæt tapetet op, enten på en enkelt eller flere vægge. Tapeter giver mulighed for at sætte dit helt personlige præg på et rum eller måske hele hjemmet. Uanset om du er til klassiske mønstre, morderne geometriske former, enkelhed, lyse indtryk, fest og farver eller pasteller – så lad tapet være svaret.Kom i vores butik og bliv inspireret!